Peltiurakointi ja asennus

Aina pienestä aliurakoinnista avaimet käteen -toteutukseen asti.

Pyydä tarjous

Urakoimme kaikenkokoisia peltikohteita teollisuudesta taloyhtiöihin ja rakennusliikkeisiin. Mikään kohde ei ole meille liian pieni eikä liian suuri. Toteutamme töitä pää- ja aliurakoitsijana ja meiltä hoituu kaikki aina valmistuksesta asennukseen asti.

Kunnialla alusta loppuun

Toteutamme urakat aina asiakkaan tarpeen mukaisesti ja vahvan kokemuksen pohjalta tiedämme, että kommunikaatio on avain onneen. Avoimella yhteydenpidolla vältetään monia ongelmia ja pyritään mahdollisimman mutkattomaan ja toimivaan yhteistyöhön, että urakka saatetaan onnistuneesti loppuun asti. Urakkatyönä voi olla esimerkiksi katon tai kourujen vaihtaminen, peltilistojen asennus tai sadevesi- ja kattoturvajärjestelmien asentaminen. Urakan laajuus arvioidaan aina paikan päällä.

Meiltä löydät myös asennuspalvelun tarvittaessa erikseen. Toteutamme asennukset ammattitaitoisesti ja teemme tarpeen mukaan myös asennuksen pohjatöitä. Omien tuotteidemme asentamisen lisäksi meiltä hoituu myös muiden toimittajien tuotteiden asentaminen helposti ja joustavasti.

Pääkkönen asentamassa peltilistaa.

Ammattitaitoista tekemistä

Yrityksellämme on lähes 70 työvuotta takana ja siinä ajassa on urakoitu monenlaisia kohteita. Voimme vakuuttaa, että työmaiden toimintamallit, säädökset ja aikataulut ovat meille tuttuja ja hommat hoituvat suoraviivaisesti ja vaivattomasti asiantuntijan otteella. Meillä on keskimääräistä fiksumpaa porukkaa töissä ja pystymme seisomaan jokaisen henkilön takana, joka liikkuu työmaalla Pääkkösen logo rinnassa. Työt tehdään vastuullisesti laadukas lopputulos aina mielessä pitäen loppuun asti. Ammattimaista meininkiä jo vuodesta 1956.

TUTUSTU TOTEUTTAMIIMME KOHTEISIIN

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
ja pyydä tarjous

Tarjoamme asiakaslähtöistä, asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua aina suunnittelusta asennukseen asti.

pyydä tarjous

Pyydä tarjous tai kysy lisää


    Tätä sivua suojaa reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.