Referenssimme

Lähes 70 vuoden kokemuksella on nähty ja koettu monenlaista. Halusimme hieman raottaa, minkälaisia kohteita olemme matkan varrella urakoineet, tässä niistä muutamia. Mukavia lukuhetkiä!

Suodata kiinnostuksesi mukaan

  • Kaikki
  • Konsultointi
  • Peltiurakointi
  • Suunnittelu

Asiakastarinat

Peltiurakointi

Kulttuurimajakka, 2021

"Räystäspellityksiä tehtiin lopulta noin 600 metrin edestä, kun katon rakenne oli hyvin monitasoinen ja tarpeita oli useamman kulman takana....

Tutustu kohteeseen
Peltiurakointi

I.C.E -teos, Green Lahti 2021

"Green Lahti toteutti I.C.E. -teoksen, joka oli myös Helsingin Kansalaistorilla näytillä elokuussa 2021. Teoksen puupaviljongin aaltomainen sinkkikatto on meidän...

Tutustu kohteeseen
Peltiurakointi

Fujitsun toimistorakennus, Valimo Park, 2020

"Valimo Parkiin kuului muun muassa jatkuvaa työskentelyä yli kahdeksan kuukautta, noin 1200 neliömetriä alaa ja parhaillaan seitsemän miestä työmaalla."

Tutustu kohteeseen
PeltiurakointiSuunnittelu

Käpylän Olympiakylä, 2020-2021

"Meillä on onneksemme paljon kokemusta suojelukohteista, joten tiedämme toimintatavat ja osaamme tarvittaessa myös ehdottaa sopivaa työskentelytapaa."

Tutustu kohteeseen
Peltiurakointi

Lahden sataman vanha asemarakennus, 2020

“Eli siis paluu aikaan ennen vanhaa, mikä toi yllättäen mielenkiintoisen twistin myös kattotöihin.”

Tutustu kohteeseen
Peltiurakointi

Suomen Moottori­pyörämuseo, 2020

"Työnjälkihän on murhaavan hyvää."

Tutustu kohteeseen

Referenssit

Peltiurakointi

Erkonpuisto, 2020

Syksyllä 2020 uusimme kerrostaloon katon sekä kattoturvatuotteet ja tuplakourut. Projekti oli iso, mutta näin Suomen mittakaavalla syyskelit olivat onneksi suht suotuisat. Kerrostalokohde sijaitsee Vuorikadulle, Erkonpuiston kupeessa Lahdessa.

Peltiurakointi

Kauppakeskus Trio, 2020

Teimme lahtelaisen kauppakeskus Trion sisäänkäyntilippojen pellitystöitä sekä useisiin eri kohtiin ARE Oy:lle muita pellitystöitä.

Peltiurakointi

Koulutuskeskus Salpaus, 2020

Teimme Koulutuskeskus Salpauksen Ståhlberginkadun toimipisteeseen profiilipellityksiä sekä sisäänkäyntilippojen pellitystöitä. Työt tilasi rakennusliike YIT.

Peltiurakointi

Technopolis-toimipisteet, 2018

Kokous- ja toimitiloja vuokraavaan ja Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevaan Technopolikseen teimme vaihtelevia viimeisteleviä peltitöitä. Technopolis Aviapoliksen aivan Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä sijaitsevaan toimipisteeseen toteutimme saneerauksen yhteydessä vaihtelevia viimeisteleviä peltitöitä, joihin kuului mm. läpivientejä katolle, kynnyksiä, ovi- ja ikkunalistoituksia sekä läpivientejä seiniin.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme
ja pyydä tarjous

Tarjoamme asiakaslähtöistä, asiantuntevaa ja kokonaisvaltaista palvelua aina suunnittelusta asennukseen asti.

Pyydä tarjous