Pääkkönen

Peltisepänliike Pääkkönen Oy on lahtelainen, lähes seitsenkymppinen peltisepänliike. Toimintamme on kasvanut vuosien varrella melkoisesti ja tänä päivänä meiltä löytyy rivistä 20 peltialan huippuammattilaista. Päätuotteemme ovat mittatilauksena valmistettavat peltilistat rakentamisen ja teollisuuden tarpeisiin.

Valmistamme peltilistat tehtaallamme Lahdessa ja pitkän kokemuksemme pohjalta teemme myös muita asiantuntijuutta vaativia peltisepän töitä, jotka vaihtelevat pienestä aliurakoinnista avaimet käteen -toteutukseen asti. Olemme enemmän kuin tavarantoimittaja, sillä meiltä saa myös asennuksen, urakoinnin ja asiantuntijuuden, kaikki saman peltikaton alta. Meillä on myös laaja materiaalivalikoima, jonka ansiosta pystymme vastaamaan monipuolisiin tarpeisiin ja haasteisiin. Olemme peltialan kokonaisvaltainen kumppani ja suunnannäyttäjä.

Tutustu Pääkkösen sisaryrityksiin

Lahden Peltiurakointi Oy vastaa peltituotteiden asentamisesta. Vuoteen 2016 asti asentaminen oli osa Peltisepänliike Pääkkösen toimintaa, kunnes koettiin selkeimmäksi eriyttää Lahden Peltiurakointi omaksi yrityksekseen.

Mesnil Oy:n palvelutarjontaan kuuluvat peltitöiden HTT-tavarantarkastus, katon kuntotarkastus ja -arviointi myös yksityisasiakkaille ja taloushallinnon konsultointi.

TUTUSTU TARINAAMME

Kaverukset Lindfors ja Pääkkönen laittoivat yrityksen pystyyn 1956 ja tänään ollaan tässä. Käy lukemassa, minkälaisen matkan olemme tähän päivään kulkeneet!

Tutustu tarinaamme

Asiakaspalvelua, asiantuntijuutta ja ammattitaitoa

Asiakkaat kääntyvät meidän puoleemme, kun he haluavat kestävien ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi laadukasta asiakaspalvelua sekä asiantuntijuutta ja ammattitaitoa varmalla otteella. Laaja ja perusteellinen osaaminen sekä asiakaskentän tuntemus luovat tukevan pohjan kaikelle tekemisellemme. Me emme myy vain tuotteita, vaan tarjoamme ratkaisuja.

Peltialan toimijaksi olemme ainutlaatuisen asiakaslähtöinen. Kuuntelemme asiakasta tarkalla korvalla ja ongelmat on aina tehty ratkaistavaksi. Suunnittelemalla löydämme asiakkaan tarpeisiin parhaan ja toimivimman ratkaisun. Mitä isompi haaste, sitä innokkaammin otamme sen vastaan. Haluamme olla luottamuksen arvoisia ja kohdata asiakkaamme aina selkä suorana. Kannamme vastuun loppuun asti.

Tutustu asiakastarinoihin ja referensseihimme

Lähes 70 vuoden kokemuksella on nähty ja koettu monenlaista. Halusimme hieman raottaa, minkälaisia kohteita olemme matkan varrella urakoineet, tässä niistä muutamia. Mukavia lukuhetkiä!

Katso kohteet

Tutustu palveluihimme

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset