Toimintaperiaate

Asiakkaat kääntyvät meidän puoleemme, kun he haluavat kestävien tuotteiden lisäksi laadukasta asiakaspalvelua ja ammattitaitoa varmalla otteella. Haluamme aina olla heidän luottamuksen arvoisia.

Kun asiakas kääntyy meidän puoleen ongelman kanssa, hän tietää saavansa ratkaisun, ei pelkkää tuotetta. Helppohan se olisi myydä mitä asiakas haluaa, mutta me kuuntelemme ensin ja mietitään sitten, onko se paras mahdollinen ratkaisu. Ajattelemme aina kynnyksen yli eli tuotteen käyttötarkoituksen mukaan. Oli ongelma mikä hyvänsä, se ratkaistaan aina tavalla tai toisella – meidän kanssa homma hoituu. Tunnemme asiakaskentän perin pohjin ja laaja-alaisen kokemuksemme ansiosta pystymme näyttämään suuntaa ja seisomaan tekemisemme takana, ammattiylpeydellä aina alusta loppuun asti.

Jos lupaamme toimituksen tietylle päivälle, se myös toteutuu. Jos sattuu tulemaan mutkia matkaan, siitä kommunikoidaan avoimesti ja mahdollisimman hyvissä ajoin. Tehdään aina mitä luvataan ja on sydämen asia olla asiakkaan luottamuksen arvoinen. Pystymme joustamaan tilausmäärän kanssa, tarjoamaan useita vaihtoehtoja ja reagoimaan nopeasti. Tavoitteena on, että asiakkaalla on luottamus kääntyä meidän puoleen oli tilanne mikä hyvänsä, myös jatkossa. Toimituslupauksemme on 1-3 työpäivää ja paketti lähtee matkaan viimeistään valmistumista seuraavana työpäivänä. Ilmoitamme myös heti, kun tilaus on noudettavissa, niin ei tarvitse turhaan odotella.

Tilauskäytännöt

Joustavana kumppanina vastaanotamme tilauksia asiakkaalle sopivinta kanavaa pitkin. Suunnittelutyö lähtee meillä aina paperilta ja sen myötä tilauksen yhteydessä kuva on tarpeen. Puhelintilauksista asiakas vastaa itse, sillä virheiden mahdollisuus tätä väylää pitkin aina harmillisesti kasvaa. Tavoitteena on toteuttaa työ yhteisymmärryksessä ja seisoa samalla sivulla, että molemmat osapuolet ymmärtävät, mitä tavoitellaan. Tarvittaessa aina tarkennetaan, niin saadaan työ kerralla kunnolla ja oikein.

Laadunhallinta

Meillä on keskivertoa fiksumpaa porukkaa töissä ja jokainen tekee työtä täydellä sydämellä. Haluamme olla ylpeitä siitä mitä teemme. Laadunvarmistus lähtee jo varastosta ja sitä tarkkaillaan jokaisessa työvaiheessa. Työnjälki ja laatu varmistetaan aina mittojen ja materiaalin osalta.

TUTUSTU ASIAKASTARINOIHIN JA REFERENSSEIHIMME

Lähes 70 vuoden kokemuksella on nähty ja koettu monenlaista. Halusimme hieman raottaa, minkälaisia kohteita olemme matkan varrella urakoineet, tässä niistä muutamia. Mukavia lukuhetkiä!

katso kohteet

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset