Lahden Peltiurakointi

Lahden Peltiurakointi on Peltisepänliike Pääkkösen sisaryritys, joka vastaa peltituotteiden asentamisesta. Lahden Peltiurakointi toimii rakennusprojekteissa urakoitsijana ja yrityksen kautta järjestyy pelkkä asennus tai myös peltituotteet ja niiden asentaminen kohteen tarpeen mukaan. Tavanomaisia kohteitamme ovat kerrostalot, julkiset rakennukset, voimalaitokset ja yritysrakennukset.

Lahden Peltiurakointi Oy on perustettu vuonna 2016 ja sitä ennen asennustyöt rullasivat osana Peltisepänliike Pääkkösen toimintaa. Saman katon alla olleet tuotteet ja palvelut erosivat paljon toisistaan työnkuvien ja työskentelyolosuhteiden osalta, että toiminta oli selkeintä eriyttää omiksi yrityksiksi sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme kannalta. Tänä päivänä Peltisepänliike Pääkkönen vastaa peltituotteiden valmistamisesta ja Lahden Peltiurakointi peltituotteiden asentamisesta. Toimimme edelleen saman katon alla, mutta sisaryhtiöinä ja toistemme sisäisinä asiakkaina.

Tällä tavoin pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin ja antamaan tarkemmat ja todenmukaisemmat tarjoukset. Jokaisella työntekijällämme on selkeä työnkuva ja he pystyvät keskittymään siihen, minkä osaavat parhaiten. Ei enää sillisalaatteja ja asiakkaidemme on huomattavasti selkeämpää ottaa nykyisin yhteyttä.

Pelkkä asennus tai tuotteet ja asennus

Lahden Peltiurakointi tekee pieniä ja isoja asennustöitä Etelä-Suomen alueella. Työn suuruudet vaihtelevat satasista satoihin tuhansiin euroihin ja tavanomaisia kohteita ovat esimerkiksi kerrostalot, toimistorakennukset ja erilaiset julkiset rakennukset kuten koulut ja ostoskeskukset. Referenssit-osiostamme voit käydä tutustumassa toteuttamiimme kohteisiin, joissa Lahden Peltiurakointi on toiminut urakoitsijana. Asennamme paljon myös muiden valmistamia peltituotteita aina kohteesta ja tilanteesta riippuen. Kauttamme saa siis tuotteet ja asennuksen tai pelkän asennuksen täysin tarpeen mukaan.

Esimerkkejä peltituotteista, joita Lahden Peltiurakointi asentaa

Tilaa tuoreimmat Pääkkösen ja peltialan uutiset